Komedija „Svinja“ u Domu Vojske – Ananas Magazin `
KULTURA Komedija „Svinja“ u Domu Vojske

Komedija „Svinja“ u Domu Vojske

Hit komedija Svinja, u režiji Sonje Knežević, biće izvedena pred niškom publikom 19. novembra u Domu vojske, sa početkom u 20 časova. 

Dijetalna komedija ili Svinja, jedna je od manje poznatijih dramskih dela, našeg poznatog komediografa, Branislava Nušića. U ovoj predstavi glume Dušan Matejić, Marijana Mićić, Miloš Đurović i Ljiljana Đurić. Publika će moći da vidi, kako navode organizatori iz City Marketing Centra, smešnu priču o beogradskom inženjeru Nikoli koji je u srećnom braku sa lepom i pametnom Ninom i nakon dužeg vremena susreće Đoleta, svog nerazdvojnog prijatelja sa studija. Đole je proveo neko vreme u Americi, zaradio dosta novca i u potpunosti promenio svoj način života i razmisljanja. Pri susretu sa Nikolinom suprugom đole biva potpuno očaran njom, dok s druge strane, Đoletova stanodavka, neudata starija žena, Beba, u njemu vidi savršenog muškarca za svog mladoženju.

Ulaznice po ceni od 500 dinara i VIP 600 dinara mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske, u redakciji Niških Vesti (Prvomajska 2 lokal 1) i u City Cafe-u (Park Svetog Save). Karte se takođe mogu rezervisati na broj: 063/490 460.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: