Komedija „Šećer je sitan, osim kad je kocka“ ponovo u Nišu! – Ananas Magazin `
KULTURA Komedija „Šećer je sitan, osim kad je kocka“ ponovo u Nišu!

Komedija „Šećer je sitan, osim kad je kocka“ ponovo u Nišu!

Usled ogromnog interesovanja publike, četiri meseca nakon niške premijere, urnebesna komedija Šećer je sitan, osim kad je kocka biće ponovo izvedena u Domu Vojske 13. aprila, sa početkom u 20 sati.

U pitanju je, kako navode organizatori, komična studija bračnih odnosa, u kojoj će svako moći da prepozna sebe i svoju bračnu situaciju. Šećer je sitan, osim kad je kocka je isečak iz života jednog bračnog para sa Banovog brda, u kom će publika videti njihove turbulentne odnose sa prijateljima, kumovima, komšijama, ali i međusobne svađe i mirenja.

Pravi sitkomovski, bulevarski teatar, laganog, ali ne i jeftinog humora, prepun glumačkih bravura i detalja koji će vas namejati do suza – ističu organizatori.

Tekst i režiju predstave Šećer je sitan, osim kad je kocka potpisuje Nikola Pejaković, a u njoj glume Sloboda Mićalović, Aleksandra Tomić, Andrija Milošević i Viktor Savić.

predstava komedija secer je sitan osim kad je kocka foto promo 2
Aleksandra Tomić i Viktor Savić u predstavi Foto: Promo

Ulaznice za predstavu Šećer je sitan, osim kad je kocka mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske, radnim danima i subotom od 11 do 19 sati. Organizatori ističu da rezervacije ulaznica za ovu predstavu nisu moguće.


Ova predstava je premijerno izvedena 22. novembra 2018. godine, u novootvorenom beogradskom pozoristu Teatar na Brdu. Niška publika imala je priliku da premijerno pogleda ovu predstavu 10. decembra prošle godine.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: