Hit komedija „Ukrađena ličnos’“ Laneta Gutovića u Nišu – Ananas Magazin `
KULTURA Hit komedija „Ukrađena ličnos’“ Laneta Gutovića u Nišu

Hit komedija „Ukrađena ličnos’“ Laneta Gutovića u Nišu

Niška publika imaće priliku da pogleda urnebesnu komediju Ukrađena ličnos’, u kojoj Milan Lane Gutović glumi čuvenog Srećka Šojića, 30. januara 2019. godine u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

Predstava Ukrađena ličnos’ govori o moralnoj slici praktične, moderne i prilagodnjive osobe, kojoj su uslovi za postizanje ličnog cilja neobično laki, dok bi drugoj osobi ti uslovi bili neprihvatljivi i ponižavajući. Ovo je komedija o padu društvenih vrednosti i društva u celini.

U njoj kultni Srećko Šojić diktira svom saradniku, s obzirom da sam ne može da piše, pismo Evropskoj uniji u kom izražava želju da bude primljen u EU… Kako organizatori najavljuju, publiku očekuje 80 minuta neprestanog smeha.

Naslov predstave izveden je iz jedne rečenice glavnog lika. On se žali međunarodnoj komisiji i Europskoj uniji te traži odštetu jer je potpuno ojađen i ukradena mu je ličnost. Na kraju predstave poručuje da su nama svima „ukrađene“ ličnosti – rekao je Gutović o predstavi.

Šojića glumi Milan Gutović, ali ovog puta glumac na pozornici nema ime i prezime, već interpretira tekstove iz poznatih serija i filmova na svoj karakterističan način. Gutović je  tekstove, koje govori u predstavi Ukrađena ličnos’sakupio je i obradio, oslanjajući se na tekst Barabe Milenka Vučetića. U predstavi se takođe koristi i Štrausov valcer.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske u periodu od 11 do 19 časova, a informacije o ceni možete dobiti na broj: 065/522-13-72.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: