Brazilski RHCP World Tribute bend u klubu Feedback! – Ananas Magazin `
MUZIKA Brazilski RHCP World Tribute bend u klubu Feedback!

Brazilski RHCP World Tribute bend u klubu Feedback!

Najveći Red Hot Chili Peppers tribute bend na svetu, pod nazivom RHCP World Tribute by Organi’c, nastupiće, u okviru svoje evropske turneje, 17. novembra u niškom klubu Feedback, sa početkom u 22 časa.

Brazilski bend Organi’c izvodi muziku čuvenog fank-rok benda Red Hot Chili Peppers već 15 godina i iza sebe ima više od 700 održanih koncerata samo u Brazilu, i nakon turneje po Južnoj Americi ponovo dolazi u Evropu. Početkom oktobra su nastupili u Zrenjaninu, Somboru i Beogradu, a ovom prilikom će niška publika imati priliku da uživa u njihovoj izvedbi brojnih legendarnih pesama grupe Red Hot Chili Peppers.

Organizatori ističu da su pokazatelji velike popularnosti ovog tribute benda činjenice da njihova Facebook stranica broji više od 150.000 pratilaca, kao i da se članovi benda privatno druže sa muzičarima iz originalne RHCP grupe.

Karte, po promotivnoj ceni od 400 dinara, mogu se kupiti do 13. novembra u muzičkoj prodavnici Vintage Shop (Davidova 9), a nakon toga će cena ulaznice iznositi 500 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: