Hrono starter: Užina u drugoj nedelji – Ananas Magazin `
Ishrana Hrono starter: Užina u drugoj nedelji

Hrono starter: Užina u drugoj nedelji

Saznajte nešto više i pogledajte naše predloge užine za drugu nedelju Starter dijete dr Alena Delaboa, uz koju možete izgubiti i do 8 kilograma za samo 28 dana! Nudimo vam sedam različitih ideja i recepata koji će vam olakšati dijetu i pomoći da izbegnete monotoniju obroka.

Dr Delabo tvrdi da uz pomoć ove dijete možemo smršati, a ne narušiti naše zdravlje i raspoloženje. Pored toga, upozorava da što bolje rezultate želimo, toliko disciplinovaniji moramo da budemo i da se izuzetno pažljivo pridržavamo pravila opisanih u njegovoj knjizi Le Régime starter. 

Cilj je zdravo smršati, izgubiti salo i vodu, a sačuvati mišiće i prirodne zalihe vitamina i minerala u organizmu. Glavni parametri prema kojima određujemo količine hrane su visina i aktivnost. 

Preporuka je da se užina pojede posla 16 sati. U drugoj nedelji ove dijete za užinu dr Delabo predlaže proteinsku štanglu od oko 35 g (ili 200 ml proteinskog koktela), 125 ml orašastih plodova (oraha, badema, lešnika, kikirikija, indijski oraha, pekana, pistaća, suncokreta, golice) i 100 ml termički obrađenog voća (ušećerena mandarina, pečene kajsije, pečeni grejp, domaći džem, breskve u sirupu, karamelizovane smokve, voćni pire, domaći kompot). Orašasti plodovi mogu da budu zaslađeni.


Ovo su naši predlozi za interesantnu užinu u prvoj nedelji Starter dijete:

Korpice od badema sa džemom od višanja (slika gore)
Rolnice od suncokreta
Proteinske kuglice sa susamom
Mus od indijskih oraha
Punjena jabuka
Karamelizovani grejp sa susamom
Proteinski šejk

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: