Svetski predavači na ITkonekt konferenciji i sajmu zapošljavanja u Nišu – Ananas Magazin `
TECH Svetski predavači na ITkonekt konferenciji i sajmu zapošljavanja u Nišu

Svetski predavači na ITkonekt konferenciji i sajmu zapošljavanja u Nišu

Najveći IT događaj do sada u Nišu okupiće svetski poznate IT predavače i brojne kompanije, 17. aprila, na ITkonekt konferenciji i sajmu zapošljavanja, u Oficirskom domu.

Na IT konferenciji će govoriti tvorac CSS-a Håkon Wium Lie (Opera Software, Norveška), bivši direktor razvoja u PayPalu Jonathan LeBlanc (Box, SAD), tehnički evangelisti i predstavnici kompanije Microsoft David Pine (Microsoft, SAD) i Jon Galloway (Microsoft, .NET Foundation, SAD). Niški IT stručnjaci će ovom prilikom moći da čuju iz prve ruke šta je novo u C#7 i šta nas očekuje u C#8, kako zaštititi podatke na cloud-u, informacije o .NET Core 2.1, koji još nije ni u upotrebi, i brojne druge vesti.

Paralelno sa konferencijom, u Oficirskom domu će biti održan i IT sajam zapošljavanja, u okviru kog će se brojne IT kompanije, kao što su enjoy.ing, Adecco Information Technology i Younify, predstaviti i ponuditi nova radna mesta.

Ovaj višestruki IT događaj biće održan i u Beogradu i Novom Sadu, u okviru manifestacije ITweek, u organizaciji regionalne zajednice ITkonekt, koja okuplja više od 90 IT kompanija, 8000 stručnjaka i veliki broj IT organizacija, indie gejming studija i druge.

Ovo je najveći IT događaj u Nišu do sada, koji na jednom mestu okuplja IT scenu u Nišu. Ovo je tek prva godina, planiramo da sledeće godine ovo bude još veći događaj, koji će okupiti još više insotranih predavača, IT kompanija i IT stručnjaka – navode Milica Radović i Milica Nastasić, osnivačice ITkonekta.

Ulaz na IT sajam zapošljavanja je besplatan uz prijavu, dok prisustvo na konferencijskom delu košta 27 evra do 30. marta, nakon čega će iznositi 30 evra.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: