Sedma T’n’T konferencija na Elektronskom fakultetu – Ananas Magazin `
TECH Sedma T’n’T konferencija na Elektronskom fakultetu

Sedma T’n’T konferencija na Elektronskom fakultetu

Studentski informacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) organizuje sedmu T’n’T (Technology ‘n’ Trends) konferenciju od 12. do 14. aprila, u StartUp Centru Elektronskog fakulteta.

T’n’T je višednevna konferencija, organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama iz oblasti tehnike, u okviru kojih će kompanije učesnice, lideri modernih tehnologij, predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojim se bave. Sve predavanja su besplatna i otvorena za sve zainteresovane.

Teme ovogodišnje T’n’T konferencije su: veštačka inteligencija (AI), virtualna realnost (VR), proširena realnost (AR) i internet stvari (IoT).

O uticaju VR i AR na industriju govoriće Milan Đorđević iz kompanije Shindiri Studio, o rekurentnim neuronskim mrežama, arhitekturi, algoritmima treniranja i primeni – Branimir todorović sa Prirodno-matematičkog fakulteta, o veštačkoj inteligenciji govoriće Jelena Milovanović iz kompanije NIRI, dok će na temu internet stvari predavač biti Blagoj Kupev iz kompanije Seavus.

Dodatne informacije i detaljnu agendu konferencije uskoro će se naći na sajtu T’n’T konferencije.


SICEF je mlada studentska organizacija koju čine i vode studenti Elektronskog fakulteta u Nišu, a osnovana je krajem 2011. godine. Kroz organizovanje brojnih konferencija, SICEF obezbeđuje dodatnu edukaciju studenata. Do sada su porganizovali seminare iGurus i Startup Gurus, kao i šest Technology ‘n’ Trends konferencija.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: