Počelo prijavljivanje za jesenje akademske kurseve BEST organizacije – Ananas Magazin `
TECH Počelo prijavljivanje za jesenje akademske kurseve BEST organizacije

Počelo prijavljivanje za jesenje akademske kurseve BEST organizacije

Studentska organizacija BEST Niš poziva sve zainteresovane studente da se prijave na neki od 12 akademskih kurseva, provedu desetak nezaboravnih dana sa studentima iz cele Evrope i upotpune svoje znanje. Prijavljivanje za kurs je počelo i trajaće do 22. aprila 2018. godine.

Svi zainteresovani studenti koji se budu prijavili imaće prilike da nauče nešto novo iz oblasti koja ih zanima. Pored tehničkih kurseva koji su vezani za arhitekturu, programiranje, aeronautiku, tu su i kursevi vezani za komunikaciju, timski rad i razvijanje liderskih veština. Sva predavanja su na engleskom jeziku. Po završetku kursa studenti će dobiti sertifikate, a s obzirom da ih fakulteti često priznaju, moguće je dobiti od 0,5 do 2 ESP boda.

Osim brojnih informacija koje se mogu naučiti tokom kursa, studenti će moći da uživaju i u lepotama gradova gde se kurs održava. Neki od tih gradova su Barselona, Rim, Krakov i mnogi drugi. Smeštaj, hrana i materijal za održavanje kursa su obezbeđeni, jedni što student plaća je put do grada u kome se organizuje kurs i fee za učešće do 11 evra.

Svi zaintereosvani studenti se mogu prijaviti za neki od brojnih kurseva, slanjem motivacionog pisma na engleskom jeziku, putem sajta organizacije BEST.

Za dodatne informacije i pitanja o jesenjoj sezoni kurseva, kao i drugim događajima i radu BEST-a, možete se obratiti na mejl: nis@best.eu.org.

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna, apolitična, studentska organizacija koja spaja studente sa Univerzitetom i kompanijama.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: