Festival igara i pop kulture Games.com sledećeg vikenda u Beogradu – Ananas Magazin `
TECH Festival igara i pop kulture Games.com sledećeg vikenda u Beogradu

Festival igara i pop kulture Games.com sledećeg vikenda u Beogradu

Games.con, jedan od najvećih festivala igara i pop kulture na Balkanu, biće održan po drugi put u Beogradu, od 15. do 17. decembra u Halama 2, 3 i 3a Beogradskog sajma. Festival će biti otvoren u periodu od 10 do 22 časa sva tri dana.

Ovaj festival je prava poslastica za sve ljubitelje popularne gaming i strip kulture! U okviru ovogodišnjeg Games.con festivala posetioci će moći da besplatno igraju velikog broja video igara, isprobaju najnovije tehnologije, prisustvuju brojnim tribinama, predavanjima, prezentacijama, turnirima, kao i cosplay i drugim takmičenjima.

Na drugom Games.con-u predstaviće se brojni YouTube-ri, domaći developeri, predstavnici svetske industrije igara, distributeri gaming opreme, eSsports asocijacije, boardgaming klubovi, striparnice, izdavačke kuće, kao i najbolji cosplay-eri.

Pod sloganom Levelovati se mora, organizatori Games.con-a obećavaju još veći i spekatakularniji festival ove godine. Više informacija, kao i program događaja možete pronaći na sajtu Games.con festivala.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na cosplay takmičenju, koje organizuje Udruženje Valinor, uslove i pravila možete pročitati na facebook događaju, a prijave su otvorene do 12. decembra.

Jednodnevna ulaznica za festival Games.con košta 400 dinara, dok je cena kompleta za sva tri dana festivala 700 dinara i mogu se kupiti putem Gigstix sajta.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: