„Facebook will be back soon“ problem – Ananas Magazin `
TECH „Facebook will be back soon“ problem

„Facebook will be back soon“ problem

Ukoliko ste u zadnjih par dana videli poruku Facebook will be back soon prilikom logovanja na Facebook, onda znate o čemu pričamo. Ali ukoliko niste – naoružajte se strpljenjem jer ćete pre ili kasnije primetiti da nešto nije u redu sa vašim nalogom.

Ako vam se bude desilo u narednim danima da ne možete da objavite post na ovoj društvenoj mreži, pokušajte da pristupite Activity Log-u, na svom profilu. Ukoliko vam se ne izlistaju vaše aktivnosti (lajkovi, komenati, objave i slično), znajte da je razlog tome što Facebook radi na održavanju svoje platforme ovih dana .

Kako biste dodatno bili sigurni da je to u pitanju, pokušajte da se ulogujete sa nekog drugom uređaju ili putem drugog brauzera. Velika je verovatnoća da će vas dočekati ova poruka:

facebook will be back soon

Šta zapravo to znači i kada ćete moći da pristupite svom profilu?

To znači da je zbog održavanja i unapređenja sistema Facebook platforme privremeno onemogućeno da pristupite svom profilu. I imajte u vidu da, bez obzira što se u poruci navodi da ćete kroz nekoliko minuta moći da pristupite svom profilu, ova situacija može potrajati i više sati. Pojedini korisnici, uglavnom iz Indije, su se suočavali sa ovom porukom i duže od 10 dana! Ipak, ukoliko ne budete mogli da pristupite svom nalogu, obavezno kontaktirajte Facebook tehničku podršku i prijavite problem.

 

U potrazi za detaljnim objašnjenjem za ovu situaciju, na raznim sajtovima, blogovima i forumima otkrili smo da se korisnici Facebook-a na svakih par godina susreću sa ovom situacijom. Poruka Facebook will be back soon uglavnom izaziva strah kod korisnika da će njihovi profili biti izbrisani. Nismo pronašli slučaj koji opravdava ove strepnje, a i Facebook tvrdi da do toga nikako neće doći, tako da nemate razloga za brigu.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: