Yerromonah i Jah Akka na „Armageddon“ žurki u čast Boba Marleya – Ananas Magazin `
MUZIKA Yerromonah i Jah Akka na „Armageddon“ žurki u čast Boba Marleya

Yerromonah i Jah Akka na „Armageddon“ žurki u čast Boba Marleya

Jubilarna 10. Armageddon žurka biće održana 6. februara u niškom klubu Feedback, u cilju obeležavanja dana rođenja kultnog Boba Marleya. Ovom prilikom nastupaju Yerromonah i Jah Akka, a domaću podršku čine Mad Prophet, Tjamil i Brada Zlatna.

Yerromonah je di-džej iz Gornjeg Milanovca, koji je niškoj publici poznat kao član sastava Jahmessenjah sound system, koji postoji od 2002. godine. Ovaj di-džej sastav je dvostruki pobednik na takmičenju Reggae Soundsystema i nastupali su sa raznim muzičarima širom sveta, kao što su Donald Minott (Jamaica/USA), Wayne McArthur (United Kingdom), U-Cee (Egypat), Samostalni referenti (Beograd), Jah H (Italy) i mnogim drugim. Bili su predgrupa na nastupu čuvenog Alborosija a organizuju i festival Natural Mystic, koji svake godine okuplja istaknute muzičare.

Jah Akka je italijanski di-džej, kome će ovo biti prvi nastup u Nišu. Njegovu muziku karakteriše ragga drum and bass, sa primesama jungle-a. Kako organizatori navode, nije mu strano eksperimentisanje sa modernijom produkcijom, pa se čini da voli da malo umeša prste i u jump up i neurofunk.

S obzirom da je radni dan, žurka će početi u 21 čas, kada će di-džej Brada Zlatna zagrejati atmosferu, a na nastup Yerromonaha i Jah Akkae nadovezaće se di-džejevi Tjamil i Mad Prophet.

Ulaznice, po ceni od 200 dinara, prodavaće se na ulazu u klub.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: