Veliki koncert grupe Kramer u Domu Vojske – Ananas Magazin `
MUZIKA Veliki koncert grupe Kramer u Domu Vojske

Veliki koncert grupe Kramer u Domu Vojske

Poznati niški rok bend Kramer održaće veliki koncert, a ujedno i promociju albuma Hiljadu pitanja, 14. aprila u Domu Vojske, sa početkom od 20 časova. Kao specijalni gost nastupiće bend Evolucija.

Na današnjoj konferenciji bend je najavio da će gosti koncerta biti Aca Seltik i Zoran Modli, kao i da će se publici pre koncerta obratiti muzički kritičar Branislav Lokner i Predrag Jovanović iz izdavačke kuće R’n’R Records, za koju je objavljen album Hiljadu pitanja. Nakon toga će nastupiti bend Evolucija, a zatim će na binu stupiti Kramer.

Ovo neće biti jedan običan koncert. Zaista vam spremamo jedan rok spektakl i vizuelno i muzički. Na bini će se nalaziti motor, veliki bubanj, dim-mašine, što će biti prava poslastica i za fotografe. Biće to koncert za pamćenje! – istakao je Dejan Anđelković, bubnjar u grupi Kramer.

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske i u klubu Blackstage, po ceni od 200 dinara.


Bend Kramer nastao je 1989. godine, a šest godina kasnije objavili su svoj prvi album U mojim mislima. Grupu je ubrzo napustio pevač Najda i grupa je bila na pauzi. Međutim, 2014. godine bend se ponovo okupio i prošle godine izdao svoj drugi album Hiljadu pitanja, koji sadrži osam pesama. Grupu Kramer čine: Srđan Vučković (vokal), Darko Đorđević (gitara), Danilo Obradović (gitara), Goran Bogićević (klavijature), Miodrag Plavšić (bas gitara) i Dejan Anđelković (bubnjevi).

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: