Norman Beaker Band u Nišu – Ananas Magazin `
MUZIKA Norman Beaker Band u Nišu

Norman Beaker Band u Nišu

Legendarni britanski sastav Norman Beaker Band održaće koncert 4. februara, od 21 čas, u niškom klubu Feedback, u sklopu svoje evropske turneje na kojoj promovišu album We See Us Later.

Norman Beaker je predvodnik britanske bluz scene više od 40 godina i veoma je cenjen gitarista, ali i pevač, tekstopisac i producent. U toku prethodne godine, Beaker je postao osmi Britanac u 21. veku u Blues Hall of Fame.

Album Norman Beaker Trija, pod nazivom Live in Belgrade, iz 2015. godine, osvojio je svet bluza, pogotovu pesmom Only I Got What Other Guy Want i još jednom pokazao da Beaker zaslužuje reputaciju jednog od najboljih britanskih bluz muzičara.

Ovom prilikom će nastupiti kao bluz kvartet, u sastavu: Norman Beaker (gitarista i pevač), John Price (basista), Steve Gibson (bubnjar) i Nick Steed (klavijaturista), i predstaviće niškoj publici svoj novi album.

Ostavši odan onim istinskim, inovativnim korenima koji su britanski bluz učinili velikom muzičkom silom – bez obizra na promene u trendovima – samo su poslužile da Normanov rad ostane savršen i savremen. Veran ustaljenoj formi, Norman Biker se vraća novim studijskim albumom We See Us Later koji je već zavredio pozitivne rezencije širom sveta – navode organizatori.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima i putem sajta mreža Eventim, GIGS TIX i DD Tickets, kao i u muzičkoj prodavnici Vintage Shop. Na dan koncerta, ulaznica će koštati 600 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: