Hornsman Coyote promoviše novi album u klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA Hornsman Coyote promoviše novi album u klubu Feedback

Hornsman Coyote promoviše novi album u klubu Feedback

Čuveni srpski reggae muzičar Hornsman Coyote nastupiće 8. decembra u klubu Feedback, od 22 sata, kada će niškoj publici predstaviti svoj novi album Sevengreen.

Hornsman Coyote, čije je pravo ime Nemanja Kojić, objavio je Sevengreen u toku prošlog meseca, za izdavačku kuću Ammonite Records iz Beograda, i ovo je njegov 10. samostalni studijski album. Coyote je, takođe, krajem prošlog meseca objavio i novi spot za pesmu Tone of Your Voice, sa aktuelnog albuma, a koji je snimljen na Malti, za vreme njegove turneje.

Osim što je izdao novi album, Hornsman Coyote je u toku ove godine učestvovao na još sedam izdanja, na kojima je gostovao kao muzičar, a posebno se izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmu Još uvek ima nade. Po rečima ovog renomiranog muzičara, prethodna sezona mu je bila najatraktivnija do sada, a najavio je i da će nastaviti sa turnejama, koncertima i festivalskim nastupima do kraja ove, ali i tokom naredne godine.

Cena ulaznice za njegov koncert u Nišu iznosiće 500 dinara, a informacije o početku prodaje i prodajnim mestima biće objavljene naknadno.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: