EKV tribute band project – Deca iz vode u klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA EKV tribute band project – Deca iz vode u klubu Feedback

EKV tribute band project – Deca iz vode u klubu Feedback

EKV tribute band project – Deca iz vode nastupiće 15. februara u niškom klubu Feedback, sa početkom od 21:30 sati.

Bend Deca iz vode nastao je pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno i audio obeleži sećanje na Milana Mladenovića i grupu EKV. Jedno od glavnih obeležja ovog sastava je što je to jedini EKV tribute bend koji je istovetan nekadašnjoj postavi originalne EKV grupe. Sastav čine Zoran Mladenović (vokal i gitara), Luna Škopelja (klavijature), Lazar Ostojić (bas gitara) i Nikola Rajović (bubnjevi). Nastupali su širom Srbije i bivše Jugoslavije, a često od publike, muzičke i stručne javnosti dobijaju epitet da su najverniji i najbolji EKV tribute bend koji je ikada postojao.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II, i dva najveća hita iz Milanovog perioda u grupi Šarlo Akrobata. Energija i emocija koja se emituje sa bine je vrhunska, a atmosfera u publici po pravilu euforična – navode iz kluba Feedback.

Karte u pretpodaji, po ceni od 350 dinara, mogu se kupiti u muzičkoj prodavnici Vintage Shopu i turističkoj agenciji Galileo Tours. Na dan koncerta karte će moći da se kupe na ulazu u klub Feedback, po ceni od 500 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: