Dža ili Bu u klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA Dža ili Bu u klubu Feedback

Dža ili Bu u klubu Feedback

Poznati beogradski punk-rock bend Dža ili Bu nastupiće 27. aprila u niškom klubu Feedback, sa početkom u 22 časa.

Dža ili Bu su prvog maja 1987. godine osnovali Nebojša Simeunović Sabljar (gitara), Stojan Radičević (vokal, gitara), Duško Milojević (bas) i Dejan Milojević – Kid (bubnjevi). Danas je ovo jedan od koncertno najaktivnijih bendova u našem regionu. Iza sebe, samo u poslednjih pet godina, imaju više od 250 koncerata, dok u čitavoj karijeri broje preko 700. Do sad su izdali sedam studijskih albuma. Bend su .

Dža ili Bu će ove godine ponovo nastupiti u Nišu. Bend već dugi niz godina gravitira ka jugu Srbije gde održava i najveći broj koncerata. Prošlogodišnji koncert koji je održan u Nišu, a povodom 30 godina benda, bio je jedan od najboljih na turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova. Hvala Nišlijama na podršci i predivnoj atmosferi koju su nam tad priredili. Ovom prilikom ih pozivamo da ovaj doživljaj ponovimo 27. aprila u klubu Feedback – poručio je pevač i frontmen benda, Nebojša Simeunović Sabljar povodom predstojećeg koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti, po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, u muzičkim prodavnicama Energy music shop i Vintage Shop, kao i u pivnicama Nemir i Ministarstvo, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: