Artan Lili i Majdan u klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA Artan Lili i Majdan u klubu Feedback

Artan Lili i Majdan u klubu Feedback

Poznata beogradska noisepop grupa Artan Lili održaće koncert 9. marta u niškom klubu Feedback, sa početkom u 23 časa. Kao domaća podrška nastupiće bend Majdan.

Sastav Artan Lili je osnovan 2013. godine i čine ga Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara). Ova grupa je poznata je po svom noisepop zvuku u kombinaciji sa alternativnim rokom, a proslavili su se singlom Ako stanemo tu, koji se našao na prvom mestu Diskomera Studija B. Niška publika je poslednji put imala priliku da čuje Artan Lili septembra prošle godine, na unplugged koncertu, održanom na amfiteatru nišavskog keja, u okviru turneje Srbija Rocks festivala. Ovom prilikom će u klubu Feedback izvesti i svoj aktuelni singl Nije svejedno, koji su snimili pomoću aplikacije na mobilnom telefonu.

Kao podrška će nastupiti niški alternativni bend Majdan, koji postoji od aprila 2017. godine, a čine ga Nemanja Erić (vokal, gitara), Luka Nikolić (vokal, gitara), Luka Novaković (bas gitara) i Milan Stoiljković (bubanj). Njihov debi album, pod nazivom Minimum sličnosti, minimum razlike, nalazi se u završnoj fazi i obuhvatiće elemente svakojakih podžanrova rok muzike, jer, kako članovi grupe Majdan ističu – inspiraciju crpe iz različitih stilova muzike koje slušaju.

Karte po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti u muzičkoj prodavnici Vintage shop i turističkoj agenciji Galileo Tours, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara i moći će da se kupe i na ulazu u Feedback.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: