Ranac – obavezan modni detalj i u ovoj godini – Ananas Magazin `
MODA Ranac – obavezan modni detalj i u ovoj godini

Ranac – obavezan modni detalj i u ovoj godini

Ranac duže vreme nije rezervisan samo za trening i sportsko odevanje. Sada sve češće nailazimo na dizajnerske komade ovog aksesoara, izuzetno funkcionalan i praktičan, a danas je ovo i veoma atraktivan i popularan modni momenat.

Dizajnerske kuće kao što su Chanel, Louis Vuitton ali i mnogi pristupačniji modni brendovi, predstavili su neverovatne modele rančeva. Pre samo par godina torbe su zavladale i rančevi su bili gotovo nezamislivi u tom pogledu, bilo ih je nemoguće videti ih na ulicama u toj meri kao danas.

Ranac krase simetrija, jednostavnost i minimalizam, a baš zbog toga možete ga kombinovati na bezbroj načina. Ovo je savršen akseosar za svaku odevnu kombinaciju. Ranac se može nositi na opušten način uz majcu i farmerke, ili kožnu jaknu i starke. Konačno imate torbu dovoljno veliku za vaš laptop, a mnogi IT giganti izbacili su stilizovane rance za svoje proizvode.

Bez dileme ranac polako ulazi na listu van vremenskih komada, zato je sada pravo vreme da nabavite ranac, ukoliko ga već ne posedujete.

U galeriji vas čekaju modni predlozi sa različitim modelima rančeva:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: