Otvoren konkurs za dizajnere na prvom Dizajn Marketu – Ananas Magazin `
MODA Otvoren konkurs za dizajnere na prvom Dizajn Marketu

Otvoren konkurs za dizajnere na prvom Dizajn Marketu

Konkurs za modne dizajnere, dizajnere tekstila i dizajnere aksesoara za učešće na prvom Dizajn Marketu, pod nazivom Fashion minds, biće otvoren do 16. decembra. Dizajn Market će biti održan od 21. do 19. decembra u prostorijama Turističkog Info centra, u Obrenovićevoj ulici 38. 

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani dizajneri slanjem mejla sa naznakom Za Konkurs, na mejl adresu: fashiondesignmarket@gmail.com. Prijava treba da sadrži kratak opis brenda i portfolio sa radovima sa kojima bi dizajneri učestvovali. Potencijalni učesnici će biti obavešteni o detaljima i preduslovima za učešće nakon završetka konkursa.

Cilj nam je da u Nišu, svim posetiocima omogućimo da sebe i sebi bližnje obraduju unikatnim, dizajniranim stvarima ali i da tom kupovinom novogodišnjih poklona podržimo dizajnere i mlade proizvođače, jer njihova i naša Nova godina biće srećnija – ističu organizatori.

Dizajn Market će odabranim dizajnerima omogućiti da sedam dana prodaju svoje radove, obezbediće medijsku reklamu, kao i reklamu na društvenim mrežama. Budite u toku sa dešavanjima u okviru ovog događaja prateći Facebook i Instagram stranice Dizajn Marketa.

 

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: