Kako da na najbolji način nosite „oversized“ teksas jaknu – Ananas Magazin `
MODA Kako da na najbolji način nosite „oversized“ teksas jaknu

Kako da na najbolji način nosite „oversized“ teksas jaknu

Teksas jakna je jedan od vanvremenskih odevnih komada, ali kao što smo već verovatno svi primetili – većina ženske populacije „poludela“ je za oversized, odnosno predimenzioniranim, modelom, u stilu osamdesetih. Za sve ljubitelje dečačkog i slojevitog oblačenja: na red je došao i ovaj model!

Po pitanju teksas jakne pravila zaista ne postoje. Danas je brojne trendseterke uklapaju, kako uz dnevne, tako i uz večernje kombinacije. Ukoliko vašem stilu ne odgovaraju klasični vintage modeli, postoje i one stilizovanije i modernije, pa tako sebi izaberite jednu jer ovaj trend, po svemu sudeći, ne planira da se „penzioniše“ uskoro.

Pravo je osveženje u odnosu na dosadne uske i kratke modele kakvi su nam bili nametnuti ranijih godina. U svakom stilu oblačenja ima posebnu jačinu i uvek deluje drugačije, ma koliko puta je obukli. Praktična, udobna, nosiva uz sve, lako se kombinuje i idealna je za proleće koje nam dolazi! Iskoristite oversized teksas jaknu na najbolji način, a mi vam predlažemo kako:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: