Jedna bela košulja – 10 različitih kombinacija – Ananas Magazin `
MODA Jedna bela košulja – 10 različitih kombinacija

Jedna bela košulja – 10 različitih kombinacija

Klasična bela košulja, bilo da govorimo o muškoj ili ženskoj, jedan je od apsolutno najnosivijih komada u svim prilikama.

Idealna je za kombinovanje i bez razmišljanja je možete obući uz bilo koji komad odeće. Vrlo jednostavna, a opet, u zavisnosti od toga kako je uklapate – može delovati baš svaki put kao da ste je prvi put obukli!

Iz nje možete izvući maksimum, sa dovoljno ideja i mašte, ovaj basic komad olakšaće vam dosta, ukoliko naučite da ga koristite na pravi način. Belu košulju možete nositi uz pencil suknju i salonke za posao, a onda već u sledećem trenutku zamenite salonke patikama i dobićete opušten izgled, dodajte na to neki kardigan i imaćete, uz malo truda, još jednu odevnu kombinacija za neku neformalnu priliku, posle posla.

Ukoliko, pak, ne nosite suknje, obucite belu košulju uz elegantne crne pantalone, a onda njih zamenite klasičnim farmerkama i dobijate opušteniju i istovremeno sasvim drugačiju odevnu kombinaciju. Strukirana ili široka (dečačka), duža ili kraća – ukoliko ne možete da se odlučite koja vam bolje pristaje, nemojte mnogo razmišljati jer će svakako i jedna i druga bela košulja uvek biti kvalitetno iskorišćena. Ono što je jednostavno ne mora uvek da bude i dosadno, a evo i dokaza za to:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: