Dočekajte proleće spremne uz sokne i sandale – Ananas Magazin `
MODA Dočekajte proleće spremne uz sokne i sandale

Dočekajte proleće spremne uz sokne i sandale

Ako ne možete da dočekate leto da nosite svoje omiljene sandale, evo rešenja: ukoliko ih obujete zajedno sa soknama imaćete mogućnost da ih šetate i par meseci ranije. Ovaj trend se dosta dugo smatrao modnim grehom i nailazio je na neprihvatanje, ali dame od stila su oduvek znale da iskoriste moć ove kombinacije.

Pravilo da se sandale nose isključivo na bosu nogu više ne važi. Pored toga što daju neku posebnu jačinu odevnoj kombinaciji, sandale su pre svega idealne iz razloga što su najbolje rešenje za jesen i rano proleće. Nije bitno da li volite dečački, ekscentričan, retro ili pak sportski, ili elegantan stil, sokne će sve to upotpuniti i učiniti interesantnijim.

Nosite ih uz suknje sa karnerima, šorts, kratke pantalone ili haljinu, a različite boje sokni će vašim sandalama uvek dati drugačiji izgled. Bilo da se odlucite za varijantu onih sportskih ili damskih, greške neće biti jer njihova privlačnost leži upravo u kombinovanju različitih stilova. Jedino pravilo koje važi za kombinovanje sandala i sokni jesu kontrasne nijanse kako bi se naglasila obuća.

Popularizaciji ovog trenda su doprineli kao i uvek svetski poznati dizajneri koji su ga promovisali na nedeljama mode, a da li je vreme da se prekrši jedno od najvećih modnih pravila kada je u pitanju nošenje sandala i čarapa, prosudite sami. Uostalom, modna pravila su tu da bi se kršila. Mala pomoć je, kao i uvek, u našoj galeriji.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: