Show Zorana Kesića u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura Show Zorana Kesića u Nišu

Show Zorana Kesića u Nišu

Humoristička priredba Priče i pesme Zorana Kesića biće odigrana 14. maja u Domu Vojske, sa početkom od 20 časova.

Priče i pesme je kombinacija stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom. Zoran Kesić je autor kompletnog scenarija, osim dela o korupciji, za koji je malo zadužen i Njuz.net. Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme kao što su politika, umetnost, mediji, društvene mreže, korupcija, religija, muško-ženski odnosi, penzioneri… Za vreme izvođenja ove priredbe, on priča i peva, tako je i ovaj show dobio naziv.

U svakom gradu i državi Kesić pripremi deo materijala namenjen baš tom gradu ili državi. Priče i pesme se svakim nastupom proširuju i obogaćuju. Obišao je Cirih, Dubai, Beč, Toronto, Amsterdam i Sarajevo, a sledeća stanica je Niš, gde je sigurno da neće doći avionom.

Zoran Kesić je rođen 1976. godine u Beogradu i jedan je od najpoznatijih TV lica Srbije. Autor je popularnih satiričnih i humorističkih emisija Dezinformator Fajront republika, a od 2013. godine gledamo ga u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Karte, po ceni od 800 dinara, mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske ili rezervisati na broj 062/321-204.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: