Poziv umetnicima za učešće na DžedajKon otvorenoj izložbi – Ananas Magazin `
Pop kultura Poziv umetnicima za učešće na DžedajKon otvorenoj izložbi

Poziv umetnicima za učešće na DžedajKon otvorenoj izložbi

Udruženje Štek House iz Niša i Džedajski pokret pozivaju sve zainteresovane umetnike da pokažu svoju kreativnost na temu Ratova zvezda i učestvuju na prvoj DžedajKon otvorenoj izložbi, koja će biti priređena 9. decembra od 16 do 22 časa u Oficirskom domu u Nišu.

Poziv je upućen umetnicima svih uzrasta i moguće je koristiti bilo koju tehniku (digital art, grafika, bojice, flomasteri, tempere…). Svaki učesnik može prijaviti na konkurs najviše tri svoja rada.

Format radova koji se mogu prijaviti su A2 (ukoliko se rad štampa) i blok broj 5 (ukoliko se rad crta). Organizatori ističu da je neophodno da na poleđini rada napišete svoje ime i prezime, godine starosti i kontakt telefon.

Radove možete predati do 1. decembra u Turističkom info centru, u Obrenovićevoj ulici broj 38, svakog radnog dana od 10 do 15 sati. Nagrađena će biti tri rada, koja po mišljenju stručnog žirija zrače najjačom SILOM, dodaju organizatori.


DžedajKon je žanrovska konvencija, koja se prvi put organizuje u našem gradu i posvećena je ljubiteljima naučne fantastike kroz sve oblike (stripovi, knjige, filmovi i televizijske serije), onima koji vole japansku kulturu (anime, manga), društvenim igrama i onim sa kartama, kao i ljubiteljima video igara, animacije i grafike.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: