Nikola Đuričko stand up šou u Domu Vojske – Ananas Magazin `
Pop kultura Nikola Đuričko stand up šou u Domu Vojske

Nikola Đuričko stand up šou u Domu Vojske

Jedan od najistaknutijih srpskih glumaca Nikola Đuričko predstaviće Nišlijama svoj prvi autobiografski stand up šou, pod nazivom Sve što ste hteli da znate o Džoniju, 18. novembra u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

Publika će imati priliku da čuje brojne anegdote Nikole Đurička, na njegov karakterističan, duhoviti način kazivanja. Zašto je pao balet i morao da nosi helanke, šta nikada ne smete da stavljate u oči, kako je izgubio 40 klinaca, šta je morao da peva u prvom razredu i mnogo drugih istinitih doživljaja Đuričko će podeliti sa Nišlijama.

Đuričko je istakao da je jedna od njegovih rođendanskih odluka, kada je napunio 40 godina, bila upravo ta da napravi svoj stand up šou. U toj ideji su ga podržali brojni prijatelji, ipak Đuričko je ovu želju ispunio tek tri godine kasnije, kada je napunio 43.

Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak – objašnjava Nikola Đuričko.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske.

Premijeru svog stand up šoua Đuričko je imao 13. oktobra u beogradskom Sava centru, čime je započeo turneju, u okviru koje će, osim u Nišu, nastupiti u brojnim gradovima Srbije i susednih zemalja.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: