17. Noć knjige u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura 17. Noć knjige u Nišu

17. Noć knjige u Nišu

Regionalna manifestacija Lagune i knjižarskog lanca Delfi, pod nazivom Noć knjige, biće održana 15. decembra, u periodu od 17 do 24 časa. Ovom prilikom će svi ljubitelji pisane reči moći da kupe razne knjige uz velike popuste.

Noć knjige se organizuje u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Popust će važiti i za kupovinu na online kupovinu. U Nišu će Noć knjige biti održana na trima lokacijama, odnosno u knjižarama Delfi u Voždovoj 4, TC Kalča (lamela E, lokal 11) i Stop Shop-u (Bulevar Medijana 21).

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri ili više 40%. Popusti na naslove drugih domaćih izdavača biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Organizatori ističu da se članski popusti Laguninog kluba čitalaca I količinski popusti neće sabirati sa akcijskim, osnodno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

Oni koji ne budu bili u mogućnosti da posete knjižare ovom prilikom, popust će važiti i za kupovinu putem sajta Delfi knjižarskog lanca. Za svaku onlajn kupovinu takođe su obezbeđeni pokloni, a za one u vrednosti većoj od 2000 dinara dostava će biti besplatna za porudžbine na teritoriji Srbije. Listu izdavača na čija izdanja će biti ostvaren popust prilikom kupovine možete pronaći na sajtovima Lagune i Delfi lanca.

U Laguna i Delfi knjižarama širom zemlje, u Noći knjige gostovaće brojni pisci, pa će Nišlije moći da čuju Lelu Stojanović od 17 sati u Delfi knjižari u Voždovoj ulici, od 18 časova u Kalči, a od 19:30 sati u Stop Shop-u. Pisac Staniša Stojiljković govoriće na svim ovim lokacijama pola sata nakon zakazanog gostovanja Lele Stojanović.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: