Otvoren poziv za učešće na besplatnim muzičkim radionicama na Nišville Jazz festivalu – Ananas Magazin `
KULTURA Otvoren poziv za učešće na besplatnim muzičkim radionicama na Nišville Jazz festivalu

Otvoren poziv za učešće na besplatnim muzičkim radionicama na Nišville Jazz festivalu

Nišville Jazz festival i ove godine organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džez muzici, ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžmanu i mnogim drugim temama. Radionice će, kao i do sada, držati muzičari koji će ove godine nastupiti na Nišvillu.

Svi zainteresovani studenti, učenici i samouki muzičari mogu da se prijave za učešće na ovim radionicama tako što će preuzeti formular sa zvaničnog sajta Nišville Jazz festivala i poslati popunjen formular na mejl adresu workshop@nisville.com. Konkurs je otvoren do 28. jula.

Organizatori ističu da će u polaznike Nišville workshop-a 2017 biti uvršteni svi koji u roku od osam dana od slanja prijave ne dobiju mejl  sa zahtevom za dopunu prijave ili obaveštenje da prijava nije prihvaćena. Broj polaznika je ograničen, a izabrani učesnici će dobiti i besplatne propusnice za kompletan ovogodišnji festival.

Nišville takođe poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ukoliko su zainteresovani da budu i deo programa Jazz for Kids, koji će podrazumevati i zajedničke nastupe u predvečernjim terminima na posebnoj bini.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: