Izložba ženskih rukotvorina u hotelu Tami Residence – Ananas Magazin `
KULTURA Izložba ženskih rukotvorina u hotelu Tami Residence

Izložba ženskih rukotvorina u hotelu Tami Residence

Završna konferencija projekta Osnaživanje žena Južne Srbije kroz formiranje klastera starih zanata, koju organizuje Udrženje poslovnih žena Srbije, biće održana 12. decembra u hotelu Tami Residence u Nišu, sa početkom od 11:30 časova. U sklopu konferencijie će biti održana i izložba ženskih rukotvorina pod nazivom Talenat je u našoj prirodi

Učesnice ovog projekta imale su priliku da uz pomoć konsultantkinje i mentorke razvijaju svoje inovativne ideje i kreiraju proizvode koji će biti predstavljeni na izložbi.

Udrženje poslovnih žena Srbije teži da doprinese unapređenju ekonomskog razvoja i da utiče na problem nezaposlenosti mladih žena u nerazvijenim opštinama. Ipak, glavni cilj ovog udruženja jeste stvaranje novih mogućnosti (samo) zapošljavanja i smanjenju migracija iz ruralnih podrčja kroz osnaživanje žena u preduzetništvu.

Ovaj projekat je sufinansirala Razvojna agencija Srbije. Proizvodi učesnica će se naći u prodaji putem e-kataloga UPŽ Srbije odmah nakon izložbe.

Svi zainteresovani za ovaj događaj potrebno je da obavezno potvrde dolazak na konferenciju na mejl marketing@poslovnezene.org.rs. Ulaz je slobodan.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: