Blogdan dolazi u Niš zbog humanitarne akcije „Pruži korak“ i potpisivanja knjige – Ananas Magazin `
KULTURA, ŽIVOT Blogdan dolazi u Niš zbog humanitarne akcije „Pruži korak“ i potpisivanja knjige

Blogdan dolazi u Niš zbog humanitarne akcije „Pruži korak“ i potpisivanja knjige

Poznati srpski bloger Bogdan Stefanović Blogdan 6. novembra, sa Tamarom Klarić, stiže u Niš, čime privodi kraju humanitarnu akciju Pruži korak, u okviru koje prikupljaju novac za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja Dečije klinike u Nišu. Dan kasnije, od 18 sati, u knjižari Vulkan (TC Forum), Blogdan će potpisivati svoju knjigu, pod nazivom Obloge od mastila.

 

Humanitarna akcija Pruži korak

Bogdan Stefanović Blogdan i Tamara Klarić 6. novembra, dolaskom u Niš, završavaju humanitarnu akciju Pruži korak, koju su otpočeli 30. oktobra, a u okviru koje će do Niša napraviti skoro 260.000 koraka. Do završetka akcije, Tamara i Bogdan će pešaka obići šest gradova u cilju prikupljanja novca za završetak izgradnje prvog hemato-onkološko odeljenje Dečije klinike u Nišu.

Projekat izgradnje ovog odeljenja je započelo Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), a svi humani ljudi mogu da učestvuju u ovoj akciji „kupovinom“ Tamarinih i Bogdanovih koraka slanjem sms poruke na broj 1150 (cena poruke je 100 dinara) ili direktnom uplatom novca na račun NURDOR-a, kako bi mališanima bili omogućeni adekvatni uslovi lečenja.


Blogdan u Forumu

U knjizi Obloge od mastila Blogdan piše o aktuelnim temama, pitanjima i odgovorima koje muče svakog čoveka.

Uz ove redove ćeš shvatiti koliko je lako da zaboraviš ali i da se zaboravljenog setiš, da preboliš ali i da ponovo zavoliš, da zagrliš sadašnjost ali i da u tom zagrljaju dočekaš budućnost – navedeno je na sajtu knjižare Vulkan.

Ulaz je besplatan.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: